Jordanovac

Zagreb, Jordanovački odvojak 15

8 zgrada

Luksuzne vile Jordanovac sačinjavaju osam urbanih vila čiji luksuz upotpunjuje najkvalitetnije stolarija, izrađena od kombinacije PVC-a i aluminija i idealna je za zaštitu od sunca.

Stanovi pružaju maksimalnu ugodnost koju jedan luksuzni stan može pružiti. Podovi stanova su obloženi prvoklasnim pločicama, a parketi su izrađeni od najkvalitetnije masivne hrastovine. Za miran san ovdje su protu provalna vrata sa portafonom, a u kućama je i alarmni uređaj sa senzorom pokreta. Svaki stan u vili ima osigurana dva parkirna mjesta, za neke stanove jedno je mjesto u garaži vile, a drugo na parkiralištu u dvorištu, dok neki stanovi imaju osigurana dva parkirna mjesta u dvorištu vile.

Vrhunska opremljenost za zahtjevne stanare – kad dođu hladniji dani, stanarima osjećaj toplog doma osigurava etažno plinsko grijanje. Ljetne vrućine lakše se podnose uz klimatizacijski sustav, koji je instaliran u sve stanove.

Blizina središta grada još je jedna prednost vila na Jordanovcu. U svakoj se kući nalazi pet stanova, različitih po površini i broju soba, pa u njima svatko može pronaći prostor za sebe.

TLOCRTI

Jordanovac - Vila 4
Jordanovac - Vila 4
« 2 od 5 »