Zamet

Rijeka, 30 stanova

Projekt Zamet najnoviji je stambeni projekt tvrtke Minik d.o.o. Obuhvaća trideset stanova i četiri poslovna prostora s pripadajućim parkingom u podzemnoj garaži, provjerene kvalitete gradnje i visokih standarda opremanja, na prekrasnoj i mirnoj lokaciji s panoramskim pogledom na cijeli Kvarner.

Projekt ima nekoliko različitih tipova stanova-jednosobne površine 44 m2, dvosobne od 66,65 m2 i trosobne 93,53 m2, te poslovne prostore od 20 m2, koji svojim konceptima, orijentacijom prema moru i površinom nude različita rješenja za najraznovrsnije zahtjeve kupaca.

Svi stanovi opremljeni su prvorazrednim parketom i keramikom, imaju kvalitetan sustav grijanja i hlađenja – etažno centralno grijanje na plin i klima uređaje. Ulaz u svaki stan osiguran je protuprovalnim vratima, te uz video nadzor u cijeloj zgradi, domove čine sigurnim i udobnim za življenje. Liftovi su povezani s garažnim prostorom, a zgrada ima i tehničku etažu.

Realizaciju građevinskog dijela projekta tvrtka Minik je povjerila građevinskoj tvrtki Novotehna d.d., iz Rijeke, koja posjeduje dugogodišnju tradiciju i iskustvo izgradnje stambenih prostora na području grada Rijeke.

TLOCRT